We hebben op onze website een nieuwe tool. Via de prijzen-pagina is er nu de mogelijkheid om naar de huurpagina te gaan met de knop “Huur hier” (ofwel rechtstreeks via https://www.timsound.be/home/huur-hier/). Met deze tool kan er rechtstreeks materiaal gehuurd of gereserveerd worden en heb je onmiddellijk zicht op de prijs. Dubbele boekingen zijn ook niet mogelijk, aangezien de tool rekening houdt met de stock op het gereserveerde moment.

Reserveren van materiaal kan uiteraard ook nog steeds via e-mail of het contactformulier op de contactpagina. Dan wordt het materiaal door ons in de tool ingevoerd, zodat het gereserveerd is.

De prijzen-pagina blijft een volledig overzicht geven van de totale stock, met de mogelijkheid om per product een volledige beschrijving en bijhorende specificaties te lezen. De huur-tool heeft beperktere beschrijvingen, maar geeft wel de stock op een gekozen tijdstip weer. Ook heb je onmiddellijk een visueel overzicht van ons materiaal. Beide pagina’s vullen mekaar dus mooi aan.

We hopen eenmaal de corona-maatregelen versoepeld zijn, jullie terug te voorzien van alle audio-, licht-, trussing en stroommateriaal voor leuke feestjes of evenementen. Met deze tool zal het dus nog net iets efficiënter verlopen 🙂