Om een breder publiek te kunnen aanspreken, ben ik een samenwerking aangegaan met mijn collega Michiel van Discobar MF Sound&Light. Dankzij hem kan ik een uitgebreidere collectie van materiaal aanbieden, met als grootste aanvulling licht, power en trussingmateriaal.

Discobar MF is al een gekende naam in de omstreken. Ik klopte al vaker bij Michiel aan als ik nood had aan specifiek materiaal. Vooral op vlak van licht was hij mijn vaste partner. Bij deze is het dus geofficialiseerd.

Discobar MF Sound&Light heeft al heel wat ervaring op vlak van aankleden van grote evenementen, zowel op vlak van licht, geluid als trussing. Stroomvoorziening is ook geen enkel probleem dankzij zijn uitgebreide stock aan materiaal. Ook draait hij zelf ook graag op de betere fuiven. Fun verzekerd!

De materiaallijst op de prijzen- en “huur hier”-pagina zal worden aangevuld met het materiaal van Michiel, waardoor onze stock centraal kan beheerd worden. Afhankelijk van het project zal Michiel of ik (of beiden) u helpen om dit te verwezenlijken.