De nieuwe reeks SLXD van Shure is een semi-professioneel draadloos systeem dat een topper is op vlak van kwaliteit. Onze set is te huur en bestaat uit een dubbele ontvanger met 2 Beta58A handmicrofoons. Deze zitten in een flightcase en werken met accu’s. Dus geen gedoe met aparte batterijen. De lader wordt bijgeleverd, zodat de microfoons steeds klaar voor gebruik kunnen worden opgeladen.

Info vanop Shure.com:

Met twee Beta® 58A Supercardioïde dynamische microfooncapsules op SLXD2 handheld draadloze zenders, biedt de SLXD24D / B58 transparante digitale audio en rrobuuste RF-stabiliteit voor collegezalen en live optredens.

Het SLXD24D /B58 Wireless-systeem levert transparante, 24-bits digitale audio en ijzersterke RF-prestaties voor een breed scala aan toepassingen, van dagdurende presentaties tot optredens ‘s nachts.. Bedien tot 32 compatibele systemen per 44 MHz-band , met eenvoudige installatie en optionele oplaadbare accessoires voor draadloze uitmuntendheid, waar nodig. Wordt geleverd met SLXD4D tweekanaals ontvanger en twee SLXD2 / B58 handzenders.