• 0496/73.80.41
  • info@timsound.be

Nieuws

Nieuws

Shure Super 55 Deluxe

We hebben de Shure Super 55 Deluxe retro microfoon toegevoegd aan onze inventaris. Iedereen herkent de retro look van de microfoon onmiddellijk, maar de techniek erachter is heel modern! Klik hier voor meer info.

Tim Vervaet

Mengtafel upgrade

We hebben een kleine upgrade uitgevoerd op onze PA-tafel. De X32 verdwijnt uit het assortiment en wordt vervangen door de Midas M32. Dezelfde mogelijkheden, maar met betere voorversterkers, faders en algemene bouw.

Tegelijkertijd hebben we de stagebox vervangen door de DL32 van Midas, dus met dezelfde PRO-voorversterkers.

Alles blijft op dezelfde manier bedienbaar, inclusief een handige multikabel, netwerkroutes voor mixen op afstand, enz…

Check zeker onze nieuwe pagina’s:
http://www.timsound.be/prijzen/midas-m32/
http://www.timsound.be/prijzen/midas-dl32/

Tim Vervaet

Mei van start

Het werkjaar voor TimSound is deze maand echt van start gegaan met het Zeppelin volksfeest in Sint-Amandsberg. Het was er weer boenk op. We hebben gemerkt dat het toch wat te groot wordt om er te geraken met mijn huidige frontspeakers, dus zal er gekeken worden om volgend jaar extern een grotere frontset bij te huren.

We gaan verder deze maand met enkele feesten waar we de muziek verzorgen, een opname van een harmonie, een optreden van een brassband en een mixage van een film. Variatie genoeg!

Tim Vervaet

Een nieuw jaar – nieuwe projecten

Het is al even geleden dat ik een nieuw bericht heb geplaatst. Dat wil niet zeggen dat TimSound gestopt is. We blijven verdergaan op ons elan. Dus reeds op de planning voor dit jaar hebben we enkele optredens van harmonieën en een brassband, verschillende fuiven, het Zeppelin-festival, enzovoort.

Tim Vervaet

Prettige feesten!

Onze laatste feestjes zijn achter de rug. We zijn klaar voor een nieuw jaar vol activiteiten.

Alvast al op de planning: optredens van onze gekende harmonieën, het Zeppelin festival in St Amandsberg, al enkele verjaardags- en huwelijksfeesten, …

We wensen jullie een gelukkig nieuwjaar!

Tim Vervaet

The Last Post

Het eerste weekend van november hadden we onze jaarlijkse afspraak met de Koninklijke Muziekmaatschappij De Neerschelde. Opnieuw was Daan Hugaert van de partij om de unieke door KM De Neerschelde productie The Last Post in te kleuren met zijn eigen karakter. De Bijloke was goed gevuld en de minutenlange staande ovatie sprak boekdelen over het niveau waarin de harmonie speelt. We waren vereerd om opnieuw de techniek te voorzien en ik kijk al uit naar wat ze volgend jaar uit hun hoed gaan toveren.

Tim Vervaet

Ghost Ship

KM Merelbeke heeft zich weer volledig gesmeten afgelopen weekend. Samen met het jeugd- en jongerenorkest Jeejoo hebben ze een knap optreden gegeven in een halloweensfeertje. De aankleding van zowel de zaal als de medewerkers was weer heel verzorgd. Zo zorgen ze jaarlijks voor een knap totaalspektakel. Volgend jaar hopen we er terug bij te zijn.

Tim Vervaet

ItTakes4

Het eerste weekend na-zomerse optredens is voorbij. Popkoor ItTakes4 mocht de spits afbijten. Hun optreden “Favorites” bracht verschillende bekende nummers in een koorversie onder begeleiding van een live-band. Ook de special guest Kris De Smet van De Nieuwe Snaar gaf zijn eigen touch aan het optreden.

Wij waren gevraagd voor licht- en/of geluidstechniek. Aangezien ik wel mijn bezigheid had met het continu balanceren van de band, werd het licht overgenomen door de man van de projectie, Bart. 

We hebben ook terug een multitrack opname voorzien die op een later tijdstip zal afgemixt worden. Deze opname zal dan gebruikt worden als audiotrack bij de video opname van het optreden.

Foto van tijdens de repetitie. Tijdens het optreden had ik echt geen tijd 🙂

Tim Vervaet

GDPR/AVG

Ook wij moeten zoals alle bedrijven mee met de wijzigende wetten. Zoals jullie waarschijnlijk al uitgebreid in jullie mailbox hebben gezien, moeten alle bedrijven sinds 25 mei 2018 de nieuwe privacywet (GDPR) volgen. Om ons in orde te stellen, werd een privacyverklaring opgesteld. Deze is hier te vinden. Deze kan ook via de contactpagina geraadpleegd worden.

Tim Vervaet

Nieuw seizoen

De “winterstop” is voorbij en we zijn aan het opwarmen voor het nieuwe seizoen. Reeds op de planning: 

  • Verschillende trouwfeesten en verjaardagsfeesten
  • Het eerste weekend van juni het Zeppelin volksfeest in St Amandsberg http://www.zeppelin-volksfeest.be
  • Technische ondersteuning bij een quiz
  • Optredens van de harmonieën KM De Neerschelde en St. Cecilia

Tussendoor blijven we ons bezig houden met hier en daar een kleine job.

Tim Vervaet